Ricciardo kæmper for fremtiden

Daniel Ricciardo er i øjeblikket til eksamen hos Red Bull Racing. Placeret i orkanens øje skal den australske kører vise, at han hører til i Formel 1 og gerne i Red Bull-regiet. Daniels kontrakt udløber efter denne sæson.

Daniel Ricciardo . Copyright Motion-Company

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/10 2011 klokken 18:10

Det har ikke været en overbevisende Formel 1-debut for den australske Red Bull-juniorkører. Spået en fremtid som Mark Webbers afløser og det næste store austraske håb, så kniber det med at overbevise tvivlerne.

Daniel Ricciardo har på ingen måde sat holdkammeraten Vitantonio Liuzzi til vægs, og skulle det ske, at Narain Karthikeyan, der har overtaget Liuzzis sæde til det indiske grand prix ikke bliver slået, så bliver Daniel sandsynligvis en has-been.

Australieren ved, at det er nu det gælder.

”Jeg har de næste par løb. De (de resterende løb, red.) spiller en stor rolle for næste år, så for mig er det vigtigt at forblive fokuseret på dem, og ikke holde øje med hvad de andre laver, og hvad jeg selv skal lave off-track.”

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photo-Files


“Jeg vil blive skuffet, hvis jeg ikke har en plads næste år, men det er en af de her ting.”

”Der er begrænsede pladser. Jeg mener, naturligvis ved at være en del af Red Bull, at jeg forhåbentlig har imponeret dem nok i år, så de vil fortsætte og finde mig en plads.”

Red Bull har masser af kørere i deres juniorregi, som gere vil blive en del af Formel 1, så de får ikke svært ved at udskifte Daniel Ricciardo.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marco Simoncelli dræbt – En personlig kommentar Karthikeyan kører på hjemmebane »