Karthikeyan kører på hjemmebane

Narain Karthikeyan får lov til at sidde i HRT raceren, når der for første gang i de kommende weekend skal køres Formel 1 i Indien. Han vil teame op med Daniel Ricciardo og således erstatte den erfarne Liuzzi.

Narain Karthikeyan . Copyright Motion-Company

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/10 2011 klokken 09:10

”Karthikeyan er en meget talentfuld kører som vi er stolte over at have på vores hold, hvorfor det er en ære for os at give ham muligheden for at stille til start for os, når vi i den kommende weekend skal afvikle det Indiske formel 1 Grand Prix for første gang,” udtalte HRT chef Colin Kolles.

”Tonio Liuzzi har meget professionelt accepteret at træde til side, så Narain kan få hans plads, til trods for at det ikke var en del af hans kontrakt,” kom det yderligere fra Coles.

Karthikeyan selv er naturligvis ovenud tilfreds med at få chancen for at kører foran sit hjemmepublikum: ”At kører foran mit hjemme publikum vil blive en hårrejsende oplevelse, som jeg glæder mig meget til. Der er allerede meget buzz omkring dette løb og at jeg tilmed kommer til start, vil ikke gøre dette mindre,” kom det fra hovedpersonen selv.

Jeg håber at løbet og min deltagelse vil være god inspiration for nye håbefulde unge kørere, så vi kan se nye indiske talenter i Formel 1 i fremtiden,” sluttede Karthikeyan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo kæmper for fremtiden Indiens GP nær aflyst »