• Forside

Ferrari: Vi var ikke hurtige nok

Michael Schumacher og Felipe Massa sluttede på anden- og fjerdepladsen i Spaniens Grand Prix. De er enige om, at Ferrari ganske enkelt manglede lidt fart, for at kunne kæmpe med Renault om sejren.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 14/5 2006 klokken 22:05

Der var ikke så mange undskyldninger for, at Ferrari ikke tog sejren i dag: de kunne simpelthen ikke følge med Fernando Alonso. Alligevel kan holdet være rimelig tilfredse med udbyttet: 13 point, hvilket er med til at konsolidere andenpladsen i både konstruktørernes og kørernes (ved Michael Schumacer) mesterskaber.

Her er reaktionen fra de to kørere efter løbet:


Et veludført første pitstop for Michael Schumacher fik ham forbi Fisichella.

Michael Schumacher (2. plads, +18,5 sekunder)

"Løbets resultat blev afgjort i det første stint, da Fernando var i stand til at skabe noget af et hul, fordi jeg simpelthen ikke havde nok fart til at følge med ham. Jeg blev ikke holdt tilbage af Giancarlo. Efter de omgangstider, vi havde præsteret tidligere på weekenden, så var det overraskende, men vi har set det før i Barcelona, meget små ting kan ændre din præstationsevne meget hurtigt.

Det virker som om, at det i dag havde en negativ effekt på os og en positiv på Renault. Otte point er stadig godt, og jeg at mens, jeg var skuffet over kun at have vundet to point sidste søndag, så kan jeg her være glad for, at jeg kun tabte to. Der er stadig lang vej endnu, og vi vil blive ved med at kæmpe og forsøge at vinde."


Felipe Massa under dagens løb.

Felipe Massa (4. plads, +29,8 sekunder):

"Bilen fungerede godt, og vores fart var den, vi havde forventet, men i dag var vores rivaler simpelthen en smule hurtigere end os! Jeg ramte noget trafik i nogle enkelte kritiske faser af løbet, og det er en af grundene til, at jeg ikke kom tæt nok på Giancarlo til at prøve at komme forbi ham i pitstoprunderne. Overordnet har vi samlet nogle vigtige point til mesterskabet."