Massa tror på fremtiden

Ferrari kører Felipe Massa tror på at han kan tage et par år mere i Formel 1, selvom hans nuværende aftale udløber efter 2012 sæsonen. Massa har været i Formel 1 siden 2002.

Felipe Massa kørte sit grand prix nummer 150 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2011 klokken 12:10

”Løbet i Korea var mit løb nummer 150, hvoraf de fleste har været for Ferrari,” kom det fra Massa i et interview til hans egen hjemmeside.

”Når vi slutter sæsonen i Brasilien, vil jeg runde løb nummer 100 med Ferrari, hvilket jeg er ret stolt over,” tilføjede han.

”Det er altid rart at kunne runde 150 løb, men jeg føler stadig at jeg har meget at byde på indenfor sporten og jeg er jo heller ikke så gammel.

Massa indrømmer at løbet i Korea desværre ikke gav ham det resultat han havde håbet på, til at fejre sit løb nummer 150, men at han trods resultatet nød at kører på banen, som virkede som første gang, efter at løbet sidste år nærmest regnede væk.

”Jeg er dog klar til at give den et nyt forsøg igen i 2012 og 2013 med lidt held.”

Under interviewet kom han også ind på den risiko der er forbundet med at kører og de to dødsfald der har været på det seneste indenfor motorsport.

”Jeg har den dybeste sympati med Simoncelli og ikke mindst Dan Wheldons familie. Dan var en af mine venner og jeg har meget svært ved at forstå at vi skulle mindste to racer kørere med så kort mellemrum,” sluttede Massa, der selv var meget tæt på at blive sat udenfor motorsport, efter hans uheld for to år siden, hvor han fik en fjeder i hovedet med stor fart.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« En af årets julegaver er kommet Force Indias vigtigste løb »