Force Indias vigtigste løb

Vijay Mallya, der er manden bag Force India, ser frem til første løb på hjemmebane for hans indiske hold, med glæde og frygt. ”Dette er det største der er sket for mig i mine 30 år indenfor motorsport!”

Force India teamchef Vijay Mallya . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2011 klokken 12:10

Det er noget af en drøm der går i opfyldelse for Vijay Mallya, når Formel 1 feltet i weekenden indtager den nye indiske bane i udkanten af New Delhi.

”Jeg har været en del af motorsport i over 30 år og det er en af mine største passioner,” kom det fra Mallya, der står bag Force India, Kingfisher Airlines og Kingfisher Beer.

”Jeg købte min første Formel 1 bil tilbage i 1980 og har altid haft en drøm om at se et Formel 1 løb på indisk grund, så når vi indtager den nye bane for første gang på fredag, er det klart en drøm der går i opfyldelse,” kom det fra Vijay Mallya.

”Det er et kæmpe skridt frem for indisk motorsport og vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre en så god figur som muligt,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa tror på fremtiden 10 år til New Jersey »