10 år til New Jersey

I går blev det officielt, at New York løbet i New Jersey vil være en del af Formel 1 kalenderen i årrækken 2013 til 2023. Således lykkedes det for Bernie Ecclestone at få sit New York løb, uden at skulle have det i New Yorks gader.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2011 klokken 13:10

New Jerseys guvernør, Chris Christie, kom i går med den officielle udmeldelse omkring løbets godkendelse som en del af Formel 1 kalenderen fra 2013 og ti år frem, på et stort opslået pressemøde.

Det er den amerikanske forretningsmand, Leo Hindery, der også har vundet på Le Mans, der står bag den økonomiske del af baneopbygningen.

I modsætning til det andet amerikanske løb, skal der ikke ud og anlægges en helt ny bane, men kun ligges ny asfalt på de veje der skal køres på.

”Vi skal naturligvis ud og bygge pits og paddock club, samt opsætte barriere og hegn, hvor de sidste vil blive lavet mobile, så de ikke behøver være der året rundt, da det er almindelige veje der bliver anvendt,” kom det fra guvernøren.

Bernie Ecclestone kom også til orde under præsentationen.

”Jeg har ønsket et løb i New York i mange år og dette er på tæt på som jeg overhovedet kunne drømme om,” kom det fra Formel 1 bossen.

”Man vil kunne se Manhattans Skyline i baggrunden, hvilket bliver helt fantastisk,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Force Indias vigtigste løb F1 ødelagde Bernies ægteskab »