Uvished om US GP

Til trods for, at der nu foreligger en plan for at afvikle to løb i USA i 2013, er der store bekymringer om 2012 løbet i Austin overhovedet kommer til at blive til noget. Sir. Jackie Stewart er yderst bekymret over den store tavshed omkring projektet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2011 klokken 14:11


”Man skulle forvente at der var en masse markedsføringaktiviteter forud et så vigtigt løb, som det der er planlagt til at finde sted i Austin om under et år,” kom det fra Sir. Jackie Stewart.

”Men intet hører man, hvilket helt ærligt bekymre mig meget,” tilføjede den tidligere verdensmester og holdejer.

Der har været meget røre omkring det løb der er sat til at finde sted i New Jersey, lige udenfor New York, hvor løbet i Austin da også er blevet nævnt, som en side bemærkning, men ikke på den mest positive måde, da man her har slået fast, at Austin har langt større udfordringer end New Jersey.

Hermann Tilke, der står for designet af banen, melder dog ud, at alt går efter planen, mens resten af staben omkring den nye Texanske bane, forholder sig forbløffende tavse.

Det kunne ligne endnu en amerikansk fiasko, som den vi så med US GP for et par år siden, der aldrig formåede at lave noget der lignede en Formel 1 racer, til trods for store armbevægelser.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vred Jenson Truer Ferrari med at forlade Formel 1? »