Truer Ferrari med at forlade Formel 1?

Luca di Montezemolo udtalte forleden, at Ferrari kun ønskede at være en del af Formel 1, hvis sporten igen blev en udviklingsplatform, hvor den nyeste teknologi bliver udviklet til morgendagens biler, med et øje på omkostningerne.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2011 klokken 14:11

Efter at have udtalt, at man kun ønsker at være en del af sporten, der er med til at udvikle bilismen, trækker Ferrari nu i land og siger at det ikke var det Ferrari præsident Luca di Montezemolo mente, da han kom med sine udtalelser hen over weekenden, blot at man ønskede at gøre opmærksom på, at det er vigtigt at der holdes fokus på, at Formel 1 er der hvor man udvikler morgendagens teknologi til vores gadebiler.

”I Luca di Montezemolo's udtalelser fremgår der hverken ord som ultimatum eller forlade,” kom det fra en talsmand fra Ferrari tidligere i dag.

”Formel 1 er helt klart stadig en del af vores hjerteblod. Formel 1 ville ikke være det samme uden Ferrari, som Ferrari ikke ville være det samme uden Formel 1,” kom det fra talsmanden.

”Luca di Montezemolo ville med sine udtalelser blot understrege, at det er vigtigt for sporten at få lov til at teste og ikke konstant blive underlagt nye krav til besparelser, for at få plads til så mange hold som muligt,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Uvished om US GP Lola vil ind i Formel 1 »