Lola vil ind i Formel 1

Producenten af Formel chassiser, Lola, overvejer seriøst at gøre et nyt forsøg på at komme ind i Formel 1. Sidst de forsøgte, gik det galt sammen med US GP, der ikke havde det de havde meldt ud, nu vil de selv.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2011 klokken 15:11


Det forlyder, at Lola har bedt FIA om at åbne op for tilmelding til den ledige plads på Formel 1 gridden, der blev efterladt ubesat, da US GP gik konkurs, efter de havde fået tildelt den ene af de tre holdpladser der blev åbnet op for, da Lotus, HRT og Virgin kom til, samtidig med at Honda og Toyota forlod sporten.

Lolas administrerende direktør, Robin Brundle, der er bror til den tidligere Formel 1 kører Martin Brundle, har meldt ud, at holdet er klar til at byde ind på en plads i feltet til 2014.

”Vi er klar og venter bare på en udmeldelse fra FIA,” udtalte Brundle forleden til BBC.

”Motorsport er en tredjedel af vores forretning, hvilket betyder at en udvidelse i den retning, vil være lige efter vores langsigtede planligning,” understregede han.

”Vi forventer at rammen en omsætning på 40 millioner $ i år, hvilket gerne skulle blive forøget til omkring 77 millioner $ indenfor de næste 5 år.”

”Ved at gå ind i Formel 1, vil vi nå det mål langt hurtigere, så det er helt klart noget vi gerne vil,” sluttede Robin Brundle.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Truer Ferrari med at forlade Formel 1? Dobbelt-DRS skal gøre Abu Dhabi spændende »