Buemi uden plan B

Sebastien Buemi er i denne weekend erstattet af Jean-Eric Vergne i den første frie træning hos Toro Rosso. Fremtiden er usikker, men hvad gør den unge kører så nu?

Sebastien Buemi klargører sin hjelm . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/11 2011 klokken 12:11

Ifølge Buemi selv, har han ingen plan B, hvis han skulle miste sit eftertragtede sæde hos junior Red Bull holdet, Toro Rosso, hvilket alt tyder på at han er kommet tættere på at gøre i denne weekend.

”Jeg er racerkører og det at kører Formel 1, er det jeg gør, jeg har ingen plan B,” udtalte Buemi forleden til den tyske avis Blick.

Det er dog ingen hemmelighed at Dr Helmut Marko tidligere har udtalt, at den af de to Toro Roso kørere der har færrest point når sæsonen er slut, vil blive udskiftet med en ny håbefuld kører.

Som det ser ud nu, er det Buemi der står med den dårligste chance for at komme videre, hvilket hans mangel å et sæde i Abu Dhabi er med til at understrege.

Det er dog ikke sådan, at Buemi er langsommere end hans holdkammerart, han er bare den der vinder hver gang når der skal deles uheld ud, som ikke umiddelbart kan tilskrives ham.

Om det er endeligt slut for Buemi i forhold til Toro Rosso, er der endnu ikke kommet nogle klare meldinger ud om, dog vil han være tilbage i sædet, når anden træning bliver skudt igang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP. 1. frie træning. Abu Dhabis GP. 2. frie træning »