Abu Dhabis GP. 2. frie træning

McLaren fortsætter med at være i front i Abu Dhabi, men Red Bull fortsætter med at følge lige i hælene på de britiske racere og det ser fortsat ud til at Red Bull har overskuddet til at kunne gøre det endnu bedre. Ferrari var dog de næsthurtigste i denne træning

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/11 2011 klokken 15:11

Efter en morgen med Senna, Buemi og D'Ambrosio ude af deres racere, hvor der var gjort plads til unge håbefulde kørere, var de tre atter tilbage i deres racere, hvor de hver især skal kæmpe for at beholde sædet i raceren.

Pirelli har en stribe eksperimentale dæk med til dette løb, som kørerne har lov til at bruge, ud over de dæk de normalt har til rådighed.

Mark Webber er en af dem der har valgt at teste med disse dæk her under den anden træning, hvilket var med til at sikre ham en meget hurtig tid, der dog ikke var så hurtig som Jenson Buttons bedste tid fra første træning.

Som under den første træning, er der problemer med fleks af Felipe Massas frontvinge på Ferrarien, der som under første træning er nede og røre ved asfalten.
Det kan ikke være en fordel og kan være en med årsag til at han ikke formår at følge Alonsos tempo.

Ferrari havde ellers meldt ud, at de havde kik på sagen og at de havde løst problemet, siden Indiens GP. Det er så ikke tilfældet.

Tiderne bliver løbende forbedret og det er tydeligt at grebet i banen bliver forbedret.

Vettel ryger af banen efter en lille times træning, hvor han mister grebet på bagenden og ryger i barrieren. Dog er det en af de fleksible barriere, der ikke ser ud til at skade Red Bull raceren så meget, men nok til at Vettel må forlade raceren og gå den tunge vej hjem til pitten.

Kort efter Vettels tracer er væk, syndet Alonso åbenbart der er ærgeligt for de lokale marskals at de kun kan få lov til at beundre en Red Bull racer, hvorefter han kører af meget tæt på samme sted som Vettel.

Men konkurrencemenneske som Alonso er, så sætter han Ferrarien lidt hårdere i barrieren og laver lidt større skader på den.
Mekanikerne hos Ferrari får lidt mere at arbejde med, end deres Red Bull kollegaerne, hvilket næppe vil bringe Alonso det store bifald fra deres side.

Vettel kommer tilbage i sin racer og kommer ud igen. Usædvanligt at se!

Vettel forsøger dog ikke at sætte en ny bedre tid, da han er ude på de bløde dæk og ikke super soft, som de bedste tider er sat på.

McLaren slutter således endnu engang hurtigst, mens det er Ferrari der kommer ind lige efter og foran Red Bull. Hamilton er den hurtigste af de to McLaren kørere i denne anden frie træning.

5 minutter afviklet - hverken Mercedes eller Force India har sat en tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Buemi uden plan B Abu Dhabi's GP - Kvalifikation - Vettel på pole »