• Forside

Schumacher bliver ikke verdensmester

Fernando Alonsos overlegne sejr i Spanien i gårsdagens Grand Prix har fået de italienske aviser ud med riven. Michael Schumacher bliver ikke verdensmester er de generelt enige om.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/5 2006 klokken 16:05

Det er godt man ikke er Formel 1 kører for det italienske kongeteam Ferrari. Efter sejre på Imola og Nurburgring må den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher på ny sande, at der ikke er langt fra top til bund.

’La Gazzetta dello Sport’ skriver ”Ferrari. Hvad er problemet?” og i teksten står der, at ”Holdet fra Maranello tabte stort og var på intet tidspunkt konkurrencedygtige.”


Ikke godt nok er det grundlæggende i de italienske aviser omkring Ferraris præstation i Spanien

’Tuttosport’ er ikke meget bedre. ”Han vidste med det samme, at han ikke havde nogle chancer for at vinde. Han bliver ikke verdensmester.”

’La Stampa’ skrev, at ”Ferrari er ikke hurtige nok” og ’Corriere della Sera’ skrev, at Michael Schumacher bare ikke er hurtig nok længere.

”Dækkene, for meget brændstof og den forkerte strategi er nogle af grundene til nederlaget. Alonsos fart var ikke overraskende, men det var Ferraris mangel på samme.”

Det er lidt nemmere for lokalhelten Fernando Alonso. Den spanske avis ’Marca’ kalder Fernando Alonso for ”Kongen af Spanien.” Det på trods af, at Spaniens Kong Juan Carlos var til stede på banen under Grand Prixet.