Er Vijay Mallya færdig i Formel 1?

Store økonomiske problemer for Dr. Vijay Mallyas flyselskab King Fisher, er ved at sende ham ud af Formel 1, hvor der er noget der tyder på at Force Indias nye sponsor, Sahara Group, vil overtage holdet.

Force India teamchef Vijay Mallya . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/12 2011 klokken 13:12


Flyselskabet King Fisher skulle angiveligt have fået indefrosset deres kapital, som følge af manglende betalinger af skat, hvilket har medført at der ikke kommer penge videre til Force India Formel 1 holdet.

Lige nu er der ikke nogen officielle meddelelser ude, der bekræfter problemerne hos Force India, der ellers virkelig er begyndt at blande sig i toppen af Formel 1 feltet, men det er efterhånden ikke en hemmelighed at det er svært at have et flyselskab og at King Fisher er et af de selskaber der er ramt af den globale krise.

Der er på den baggrund kommet rygter frem om, at Force India er ved at blive taget fra Mallya og det vil blive drevet af folkene bag Sahara Group, der trådte ind som storsponsor for holdet i slutningen af 2011 sæsonen.

Vi følger naturligvis udviklingen af denne sag her på BMF1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Colin Kolles fyret D’Ambrosio sikker på F1-sæde i 2012 – siger han »