Ecclestone brugte bestikkelse

Ifølge en engelsk dommer, brugte Bernie Ecclestone bestikkelse i forbindelse med købet af Formel 1 rettighederne tilbage i 2005. Ecclestone benægter.

Bernie Ecclestone . Copyright F1 Fans

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/12 2011 klokken 10:12

I forbindelse med retssagen mod forretningsmanden Gerhard Gribkowsky, der blandt andet står tiltalt for at have modtaget bestikkelse i forbindelse med salget af rettighederne til Formel 1 tilbage i 2005, er det kommet frem, at Bernie Ecclestone har betalt Gribkowsky 27 millioner £ for at sikre sig rettighederne.

Bernie Ecclestone benægter dog at der var tale om bestikkelse, men ikke at det nævnte beløb blev betalt.

Ifølge Ecclestone, var de 27 millioner £ en pasende udbetaling, i forhold til at sikre sig rettigheden til milliardsporten.

Selvom Ecclestone nu er udpeget til at have betalt den store bestikkelse til Gribkowsky, er det i første omgang tyskeren der bliver kørt retssag mod og ikke Ecclestone. Hvis det ender med en dom mod forretningsmanden, vil vi ganske givet se Ecclestone blive sat foran en dommer, tiltalt for at have bestukket sig til retten til Formel 1, som officielt ejes af Ecclestone selskabet CVC Partners.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HRT tester måske (igen) ikke Frankrigs GP realistisk »