Laver Button en Coulthard?

McLarenkøreren Jenson Button, der sluttede som årets runner up, melder nu ud, at han er sikker på at han kan slå Red Bull i 2012, hvilket betyder at han mener han bliver verdensmester i 2012.

Jenson Button vinderbillede . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/12 2011 klokken 14:12

For nogle år siden, var David Coulthard ude med en meddelelse om, at han ville sikre sig verdensmesterskabet i den kommende sæson, flere sæsoner i træk, hvilket som bekendt aldrig skete.

Nu er det så Jenson Button der er ude med en lignende besked, når han i et interview melder ud, at han kan slå Red Bull i 2012.

McLaren med Red Bull kørerdragter Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Som top sportsmand skal man selvfølgelig tro på at man kan vinde, så der er intet galt i udmeldingen, slet ikke set i forhold til at McLaren var det eneste hold der formåede at presse Red Bull for alvor i 2011, men med en vinterpause hvor der igen er nye aerodynamiske udfordringer, starter de fleste forfra igen, hvilket Red Bull historisk har været bedst til.

Red Bull er dog næppe de eneste der skal overhales, for at Button kan blive verdensmester.

Ferrari meldte ud, ret tideligt på sæsonen, at de ville fokusere mere på 2012 end på den igangværende sæson, hvilket kan betyde at de er langt længere i deres udvikling end de øvrige top hold. Dog kan vi også forvente at Red Bull har lavet samme trick, uden at melde det ud, da de var sikre på deres to mesterskaber længe inden sæsonafslutningen.

”De sidste to sæsoner har vi været med helt fremme, dog uden helt at være der,” kom det fra Button. ”Især den sidste del af sæsonen, har givet mig tro på at vi har det der skal til i 2012.”

Button melder også ud, at hans gode form i forhold til holdkammerat Lewis Hamilton i 2011, efter hans mening, vil give ham en fordel i 2012, uden han dermed siger at han forventer at der bliver gjort forskel på de to.

”Vi anvender ikke første- og andenkører, men mine bedre placeringer i 2011 vil have sine fordele,” kom det fra briten.

”Jeg er udemærket klar over, at det kræver hårdt arbejde og at vi skal give alt vi har for at slå Red Bull, men det er en del af gamet,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frankrigs GP realistisk Senna tæt på Williams? »