Alonso er den bedste for os

Luca di Montezemolo ville ikke bytte Fernando Alonso for nogen anden på gridden, for han mener simpelthen at spanieren er den bedste mand for holdet og ingen anden på gridden vil kunne yde samme indsats.

Luca di Montezemolo . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2011 klokken 10:12

”Der er ingen tvivl om, at Sebastian Vettel er en klog og meget talentfuld kører og der er ingen tvivl om at jeg til en hver tid vil foretrække at have den bedste kører på mit hold,” kom det fra di Montezemolo.

”Men som det er lige nu, vil jeg ikke bytte Fernando Alonso med nogen, for når det kommer til løbet ser jeg ikke nogen være bedre end ham,” kom det fra Ferraripræsidenten, der således understreger at han på ingen måde har planer om at udskifte Alonso, heller ikke hvis Vettel pludselig stod og tilbød sin tjeneste overfor holdet.

Dog er det ikke kun hans egen kører og den regerende verdensmester der får ros med på vejen. Jenson Button, der sluttede som nummer to i kampen om verdensmesterskabet, får også stor ros med på vejen.

”Jeg mener at Jenson Buttons indsats i år, har været aldeles fremragende og at han har kørt super stabilt og modent gennem sæsonen.”

Når der ses frem mod den nye sæson, tror di Montezemolo på, at Ferrari har det der skal til i 2012 for at kæmpe med om verdensmesterskabet, som han dog tror, er langt mere åbent end det var i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher nr. 1 Hulken vil etablere sig selv »