Hulken vil etablere sig selv

Nico Hulkenberg vil med sit nye Formel 1 sæde, gøre alt for at blive en etableret del af feltet, så han ikke risikerer igen at ryge ud efter en enkelt sæson. Det er nu det virkelig gælder for ham.

Nico Hülkenberg . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2011 klokken 10:12

Der var mange der havde udråbt Nico Hulkenberg til det nye store talent i Formel 1 feltet, da han debuterede for Williams F1 i 2010, men efter en enkelt sæson for det økonomisk trængte hold, blev tyskeren droppet til fordel for den sponsorstærke og hurtige Pastor Maldonardo.

Nu har Force India så valgt at give ham en ny chance, så han i 2012 overtager sædet fra Adrian Sutil, der ellers havde sin bedste sæson i 2011.

”Jer er glad for at jeg er så heldig at få udskiftet mit testsæde med et rigtigt løbssæde i 2012,” kom det fra Hulkenberg.

”Testsædet i 2011, hvor jeg fik 14 træninger, har været med til at holde mig skarp, så jeg hurtigt kan komme ind i løbsrytmen igen.”

”Det er nu min plan at køre en god og stabil sæson i 2012, der vil hjælpe mig til at blive en etableret del af Formel 1, så jeg ikke igen ryger ud efter en enkelt sæson,” tilføjede Hulken.

”Når man får lov til at teste så meget som jeg har fået lov til i 2011, lærer man en del om samarbejdet med holdet, hvilket jeg håber på vil give mig en langt bedre start til Formel 1 sæsonen i 2012,” sluttede en optimistisk Nico Huklenberg, der med sædet i Force India raceren, ser ud til at have en langt mere konkurrencedygtig racer til rådighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso er den bedste for os Vettel klar til at komme i gang igen »