Vettel klar til at komme i gang igen

Den regerende dobbelte verdensmester, Red Bull køreren Sebastian Vettel, glæder sig meget til at komme i gang med at teste den nye 2012 racer, som han håber, vil have det der skal til for at sikre ham endnu en titel.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2011 klokken 10:12

Efter at have set 2012 Red Bull raceren blive samlet på fabrikken i Milton Keynes, kan Sebastian Vettel næsten ikke vente med at komme ud og prøve kræfter med den.

Ifølge Vettel, ser den nye racer utrolig stærk ud og han har en klar tro på, at den vil hjælpe ham godt på vej mod hans næste verdensmesterskab.

”Vi er alle meget nysgerrige efter at se hvordan den nye racer bliver,” kom det fra Vettel, der nærmest dagligt besøger fabrikken for at se udviklingen. ”Det er nærmest som at se et barn blive født, har jeg fået forklaret, nu hvor jeg ikke selv er far endnu.”

”Den korte vinterpause vi har, skal selvfølgelig udnyttes optimalt til at få slappet af og genopladet batterierne, men der er ingen tvivl om, at jeg virkelig glæder mig til at komme ud og teste den nye racer,” tilføjede verdensmesteren.

”Med de mange nye regler, starter vi alle fra nul igen, så det bliver spændende at se hvem der har lavet sig hjemmearbejde bedst.”

”Hvis vi kan gøre det lige så godt som i 2011 eller måske endnu bedre på visse områder, vil det være helt fantastisk,” sluttede en meget optimistisk Sebastian Vettel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken vil etablere sig selv Sutil ikke til Ferrari »