Jarno langer ud

Jarno Trulli er ved at være træt af betalingskørere i Formel 1, og mener at de ikke er engagerede nok.

Jarno Trulli . Copyright Team Lotus

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 28/12 2011 klokken 10:12

Jarno Trulli, der stadig har en kontrakt med Caterham i 2012, langer ud efter de såkaldte betalingskørere, som han mener er mere til skade end til gavn. Som eksempel udpeger han hvordan det gik for Renault i den forløbne sæson.

”Robert Kubica er en stærk kører der kan få det bedste ud af sin racer. Af den grund kunne Renault tidligere komme med nogle overraskelser. Da han ikke var der længere var det slut. Petrov var ikke på et sted hvor han kunne fungere som holdleder, og Senna beviste at han ikke var god nok,” fortæller italieneren til avisen, La Repubblica.

”Heidfeld blev udskiftet halvvejs gennem sæsonen, og alligevel opnåede han næsten lige så mange points som Petrov. Der ingen generel regel, men betalingskørerne er ikke vandt til at lide de samme afsavn, og er mindre engagerede. At hyre dem er en forretningsbeslutning, og ofte går det ikke godt.” slutter Trulli.

Jarno Trulli Copyright Team Lotus

Trulli har dog god grund til at komme med sin udmelding, da der går vedvarende rygter om at han, på trods af sin kontrakt, står til at miste sit sæde til Vitaly Petrov.

Red Bulls Christian Horner har dog en lidt anden holdning til sagen, som han mener bliver diskuteret mere end den burde. ”For ethvert hold gælder det om at finde den rette balance mellem økonomi og talent, og sådan har det altid været,” fortæller Horner.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso scorer Tschumi Vettel også verdensmester i 2012 »