Vettel også verdensmester i 2012

Det er i hvert fald hvad den tidligere verdensmester Niki Lauda tror. Han udtaler at han helt klart ser Sebastian Vettel som manden at slå igen i 2012, til trods for at der er ændret en del på reglerne, hvilket skulle have svækket Red Bull en anelse.

Vettel drikker champagne af sin pokal . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2011 klokken 11:12

Med nye og strammere regler omkring de aerodynamiske dele, især difuseren, skulle Red Bull angiveligt få det en del sværere i 2012, men Niki Lauda tror ikke det ændrer på hvem der løber med verdensmesterskabet.

”Jeg har en klar fornemmelse af, at det bliver Sebastian Vettel der laver et hattrick og vinder sit tredje mesterskab på stribe i 2012,” kom det fra Lauda.

Niki Lauda Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Vettel kommer til start i 2012 med masser af selvtillid og jeg er også sikker på, at udviklingen af den nye Red Bull racer, kun vil sende dem endnu længere foran de øvrige hold.”

”Som jeg ser det, bliver kombinationen af Red Bull og Sebastian Vettel, meget svær at slå,” tilføjede den nærmest altvidende Niki Lauda.

”Om det kommer til at holde stik, kan vi dog først få lidt vished om, når de første tests begynder,” sluttede Lauda.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jarno langer ud Williams bliver bedre »