Chandhok opgiver Formel 1

Karun Chandhok melder nu ud, at han har opgivet håbet om at komme i Formel 1 i 2012, efter Caterham har meldt ud, at Heikki Kovalainen og Jarno Trulli er blevet bekræftet som Grand Prix kørere i endnu en sæson.

Karun Chandhok . Copyright Team Lotus

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2012 klokken 09:01

Den indiske Formel 1 kører, Karun Chandhok, opgiver nu officielt at komme til at få et fast sæde i Formel 1 i 2012.

Chandhok kørte et enkelt løb i 2011, da han kørte for Lotus som afløser for Jarno Trulli i det tyske Grand Prix, hvilket fik flere til at tro, at Chandhoks stærke sponsor støtte, ville sikre ham netop Trullis sæde, til trods for at italieneren har en kontrakt for 2012 med.

Selv Trulli har tidligere været ude, med en noget nervøs udmelding om, at han ikke mente at de såkaldte betalingskørere havde noget at byde på og at de var forkælede.

Men Chandhok er angiveligt ikke en af dem der har formået at true Trulli, hvilket så har medført at han trækker sig helt fra Formel 1 og vil søge nye græsgange.

Chandhok har endnu ikke lavet nogen aftale for 2012, men håber dog på at det vil lykkes for ham at få et testsæde i Formel 1, som han ser som den næstbedste løsning, selvom han indrømmer at det kan være noget frustrerende at se på løbet, når man så gerne selv ville være med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen gadebaner til Bottas Bianchi havde håbet på Sauber-debut »