Marussia udskyder debuten

Det var ventet, at Marussia ikke ville komme til den første test med deres 2012-udfordrer, men at de springer første test på Barcelona over, er alligevel overraskende. Det gør holdet til det nok dårligste forberedte hold i år.

Timo foran Jerome . Copyright Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/1 2012 klokken 13:01

Marussia har overtaget holdet vi tidligere har kendt som Virgin Racing, men det har tilsyneladende ikke hjulpet på holdets designafdeling, der denne gang gør brug af en vindtunnel og ikke ren computerdesign.

Designet af den nye bil er så stort et arbejde, da man ikke har taget mange ting med fra sidste års model, at hele processen er blevet forsinket.

Timo Glock
Copyright Marussia Virgin Racing


Det fortæller Marussia teamchef John Booth:

”Uheldigvis er vores program forsinket, og det virker ikke fornuftigt at bruge bilen før vi kan optimere vores løbeplan for den.”

”Så planen er at køre 2011-bilen i Barcelona fra 21. februar og den nye MR01 fra første marts ved den anden Barcelona-test.”

Charles Pic er Marussias nye kører og han vil lide under de færre testkilometre.
Copyright Marussia F1


“Vi vil forhåbentlig opnå mere konstruktiv banetid, end vi ellers ville have opnået, hvis vi havde hastet bilen til den anden test.”

Oprindelig skulle Marussia have været med til testen på Jerez med det ene formål at give holdets nye kører Charlie Pic noget mere banetid.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken kun på etårig kontrakt Force India bekræfter Jules Bianchi »