Force India bekræfter Jules Bianchi

Rygter har floreret gennem længere tid, men fredag aften bekræftede Force India Jules Bianchi som ny reservekører på holdet. Den 22-årige franskmand overtager den plads, der er blevet ledig efter Nico Hulkenbergs forfremmelse til løbskører.

Jules Bianchi . Copyright Force India

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/1 2012 klokken 04:01

Det var en positiv overraskelse for Ferraris test- og reservekører, der i disse dage træner på de kanariske øer sammen med Ferraris løbskørere.

Jules Bianchi bliver ny reservekører hos Force India, og at dømme fra de to tidligere år med Paul di Resta, siden Nico Hulkenberg som reservekører, så skal han nok få banetid i denne sæson.

Foreløbig er der bekræftet mindst ni fredagstræninger.

Jules Bianchi
Copyright Ferrari Media


Jules Bianchi udtaler:

”Jeg er naturligvis begejstret over at blive en del af Sahara Force India og chancen for at få banetid i løbsweekenderne er et vigtigt skridt for mig.”

”At være regelmæssigt i en ny bil er den bedste måde at lære hurtigt, og jeg håber det vil bringe mig i en stærk position til en dag at overtage et løbssæde.”

”De næste par måneder bliver meget spændende, da jeg kommer til at lære holdet at kende, hvordan de arbejder, og forberede mig til min tid i bilen.”

”Jeg vil gerne takke alle, der troede på mig og specielt Sahara Force India for at give mig denne store mulighed.”

Ferrari fortæller, at Jules Bianchi stadig er en del af deres Ferrari Drivers Academy, men at den dobbelte Superleague Formula-mester, David Rigon, vil overtage franskmandens pligter hos Ferrari i 2012 og 2013.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia udskyder debuten Kimi skal ikke køre R32 »