Narain napper det sidste sæde OPDATERET

Hispana Racing Team har nu officielt meldt ud at HRT har indgået en aftale med Narain Karthikeyan, der således snupper det sidste Grand Prix sæde for 2012 sæsonen.

Narain Karthikeyan . Copyright Motion-Company

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/2 2012 klokken 09:02

Narain Karthikeyan bliver den eneste inder i Formel 1 i år, med et Grand Prix sæde hos HRT, hvor han bliver makker med Pedro de la Rosa, der sikrer det spanske hold de spanske farver.

Hispana Racing Team har nu officielt bekræftet at Karthikeyan har fået det ledige sæde i det spanske holds racer, hvilket således bekræfter rygterne som BMF1 fangede tidligere på dagen.

Efter Indien er blevet vært for et Formel 1 løb, ville det være skidt for Bernie Ecclestone, hvis der allerede i det andet løb på den smukke indiske bane, ikke var bare en inder med til start, hvilket HRT så har været med til at hjælpe Ecclestone med ikke sker.

Det betyder dog samtidig, at en anden yngling for Onkel Bernie, russeren Petrov, nu er endeligt ude af Formel 1 som Grand Prix kører, i hvert fald fra sæsonstarten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fernando og Felipes nye bil Ferrari 2012 præsenteret - med billeder »