Ferrari 2012 præsenteret - med billeder

Præsentaionen af den nye Ferrari blev ikke som planlagt, men præsenteret, det blev den. Massa og Alonso fik igen æren af at trække klædet af den nye model.

Ferrari 2012 . Copyright Ferrari F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 3/2 2012 klokken 12:02

Som du kan læse andetsteds her på BMF1, måtte Ferrari præsentere deres nye racer inden døre, og på en lidt mere ydmyg måde end planlagt.

Selve præsentationen blev dog vist on-line, og forløb generelt som den skulle.

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1

En toastmaster bøde velkommen og gav mikrofonen til Stefano Domenicali, som sagde en masse bevingede ord om deres forventninger til den nye racer, og den nye sæson. Han nåede også at meddele at Santander har forlænget samarbejdet med holdet til 2017.

Dernæst kom Felipe Massa og Fernando Alonso på scenen, mens Domenicali roste Massa for hans 10 års samarbejde med Ferrari, først hos Sauber med Ferari-motor, og siden hos Ferrari selv.

Lagenet blev trukket væk af de 2 kørere, og til syne kom Ferraris nye vidunder.

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1

Det var lovet at den ikke ville blive køn, og raceren har da også det lidet yndefulde næsebump, som vi også så hos Caterham, men ikke hos McLaren.

En anden detalje der er værd at lægge mærke til, er at udstødningernes udblæsning er lavet meget i samme stil som McLaren har lavet det på MP4-27, en detalje der ellers har været en del snak om hvorvidt det er en lovlig løsning eller ej.

Diffuseren var pænt dækket til af en sort plade, så ingen hemmeligheder er afsløret her, men interessant at se at Ferrari har kopieret designet af luftindtaget over køreren fra det der var på Mclaren sidste år. Dermed mener jeg at der er lavet et ekstra indtag oven på det normale.

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1

Den generelle holdning blandt de tilstedeværende var at raceren har fået et aggressivt udseende, men ingen gik så langt som at sige den er smuk.

Ferraris præsident, Luca di Motezemolo, var ikke til stede, da han var sneet inde, men havde fremsendt en video, hvor han understregede vigtigheden af succes for den nye model, samtidig med at han sagde at Massa helt klart blev nødt til at forbedre sig fra sidste år. Til Alonso havde han kun ros at byde på forud for spanierens 3. sæson hos Ferrari.

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1

BMF1 viser i denne artikel de billeder Ferrari har offentliggjort af den nye racer, Ferrari 2012, som den er blevet navngivet officielt.

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1

Ferrari 2012 Copyright Ferrari F1
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Narain napper det sidste sæde OPDATERET Force India VJM05 Præsenteret på Silverstone »