Mercedes vil beholde Schumi

Hvis det er op til Daimler, ejerne bag Mercedes AMG Formel 1 holdet, så finder vi Michael Schumacher i en af deres Grand Prix racere i mindst endnu en sæson.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2012 klokken 12:02

2012 er sat til at blive Michael Schumachers sidste i Formel 1, i henhold til den 3 årige aftale han indgik med Ros Brown i forbindelse med sit come back. Men Mercedes vil meget gerne forlænge med ham.

Schumacher har endnu ikke opnået de resultater der var forventet af ham, da han besluttede sig for at kører med i Formel 1 igen, men hans resultater har løbende forbedret sig og Nico Rosberg er ikke længere den toneangivende på holdet.

Hvis 2012 bliver endnu et år i den rigtige retning for den 7. dobbelte verdensmester, har Daimlers CEO Dieter Zetsche udtalt, at han meget gerne så Schumacher tage mindst et år mere for deres Formel 1 hold.

Michael Schumacher Copyright Mercedes GP

Schumacher tilfører, ifølge Zetsche, holdet utroligt meget og han mener yderligere, at hans løn på 7 millioner € er godt givet ud i forhold til hvad de får retur. Faktisk går han så langt at sige at han mener det er billigt for dem at have Schumacher om bord.

De første tests, hvor Mercedes har testet med en hybrid af sidste års racer, har vist at Mercedes ser ud til at have fat i noget helt rigtigt, hvilket den sene præsentation af deres nye racer også er med til at underbygge. Så det kan gå hen og blive den helt store sæson for Mercedes AMG og ikke mindst Michael Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli bekræfter dækcompunds McLaren i problemer? »