McLaren i problemer?

Lewis Hamilton skulle angiveligt have udtalt, at den nye McLaren er langt efter konkurrenterne og at han er utryg ved deres meget anderledes design. En næsten tom tank lå til grund for deres bedste tider.

Jenson Button . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2012 klokken 14:02


De fleste, med undtagelse af Felipe Massa, har været ude med roser om deres nye racer, som alle udtaler har vist sig meget bedre end forventet, efter det er blevet forbudt at anvende den såkaldte Blown diffuser.

Men nu er der så kommet rygter frem om, at McLaren måske ikke er helt så gode som de giver udtryk for.

Lewis Hamilton skulle angiveligt have fortalt sin tidligere holdkammerart, Heikki Kovalinen, at McLaren raceren er meget svær at balancere rundt i svingene og at han er meget urolig over den måde hvorpå holdet har grebet front designet an, ved at gå bred frem for at bruge det grimme næseknæk, som alle de andre hold har brugt.

Ifølge rygterne, udtalte Hamilton at hans egen rimelige gode tid, der lå tæt på Vettels tid, blev sat med et meget aggressivt set-up, hvilket han antyder var en meget let bil.

Hvis det holder, så er McLarens påstand om, at de ikke går efter gode tider, slet ikke gangbar. De er tilmed omkring et sekund efter Red Bull og Lotus, hvilket selv på nuværende tidspunkt, er meget langt.

Da disse udtalelser ikke har været ment for offentligheden, så er der noget der tyder på at McLaren desværre ikke er så hurtig som den er smuk. Dog skal vi huske, at det absolut ikke er bekræftede udtalelser.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes vil beholde Schumi De første 100 kilometer »