Sir Frank træder tilbage

Williams har efterhånden skifte en del folk ud. Nu træder Sir Frank Williams også ud af en vigtig post, og giver den til sin datter.

Sir Frank Williams . Copyright Williams F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 2/3 2012 klokken 12:03

Williams F1 har netop udsendt en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår at Sir Frank Williams træder ud af bestyrelsen for det hold han selv har stiftet, og som han selv ejer en stor del af aktierne i.

Sir Frank siger da også at han fortsat vil være involveret i holdes daglige aktiviteter.

Som erstatning indtræder Claire Williams, som til dagligt er direktør for marketing og kommunikation for holdet, udover at være Sir Franks datter.

Williams-Renault-offentliggørelsen Copyright Williams F1

”Dette er et belejligt tidspunkt til at overveje min egen rolle på holdet. Jeg fylder 70 til april, og har besluttet at signalere det næste stadie i den gradvise, men uundgåelige proces det er at overlade tøjlerne til den næste generation, ved at træde tilbage fra bestyrelsen. Det er ikke så dramatisk som det lyder. Jeg vil stadig være holdchef, og jeg vil stadig komme til bestyrelsesmøderne, om end nu kun som observatør. Jeg vil fortsat også eje aktiemajoriteten i Williams Grand Prix Holdings PLC, men ikke desto mindre vil jeg overlade det til Claire at repræsentere familien i bestyrelsen, og jeg ved at hun vil arbejde hårdt sammen med Adam (Parr red.) på at blive så succesfulde som muligt.” lyder det fra Sir Frank Williams.

Sir Frank understreger at Claire Williams måske nok er hans datter, men at hun selv har arbejdet hårdt, og med stor succes, for at opnå den stilling hun har i dag.

Generationsskiftet sker pr. 1. april 2012.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona test 2 – dag 1 Dansk udfordrer til Kevin Magnussen »