Red Bull er bedst, men hvor er Ferrari

Hvis man skal tro Dr. Helmut Marko fra Red Bull, så er det netop Red Bull der har den bedste bil, her op til første løb. McLaren og Mercedes er dog ikke langt efter, mens han ikke tror Ferrari vil udgøre en trussel fra starten af sæsonen.

Christian Horner og Helmut Marko . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/3 2012 klokken 14:03

Der er en del der er bekymrede for Ferraris form op til 2012 sæsonstarten i Melbourne om godt to uger, men som det ser ud nu, tror Dr. Helmut Marko ikke at Ferrari udgøre en trussel for Red Bull fra sæsonstarten.

”Som jeg ser det, så er vi lidt foran de øvrige hold inden det første løb, men der er ikke langt ned til McLaren og Mercedes, der ser langt stærkere ud i år end sidste år,” udtalte Marko til Østrigs TV.

Marko hæfter sig især ved Ferraris manglende form under interviewet.

”Som jeg ser det, så så det ud til at deres nye bil havde mange udfordringer på Jerez, men den er dog forbedret siden. Men som det er nu, tror jeg ikke på at de kan komme på podiet i Australien,” kom det rent ud fra Østrigeren, der hermed dumper den nye Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kit Cars i Formel 1 Spansk kvinde til Marussia F1 »