Spansk kvinde til Marussia F1

For måneder tilbage kunne vi på BMF1 berette, at Maria de Villota arbejdede på en testkørerplads hos holdet Lotus (dengang Lotus Renault GP). I går annoncerede Marussia F1, at det bliver hos dem Maria skal være testkører.

Maria de Villota bliver testkører hos Marussia F1 . Copyright Marussia F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/3 2012 klokken 03:03

Det er mange år siden en kvindelig racerkører har været så tæt på Formel 1, som i år. Den spanske kvinde, Maria de Villota, datter af tidligere F1-kører Emilio de Villota, blev onsdag bekræftet som Marussia F1’s nye testkører.

Maria de Villota
Copyright Renault Sport


Det betyder, at hun kommer til at følge de store drenge på holdet gennem sæsonen, og på et tidspunkt skal hun teste MR01-chassiset. Det bliver ved ungdomstesten i Abu Dhabi i efteråret.

Teamchef John Booth byder i pressemeddelelsen Maria velkommen på holdet, og at det vil give en fantastisk mulighed for at lære fra Formel 1-miljøet, og at hun vil få lov at smage Formel 1-maskineriet senere på året.

Maria de Villota
Copyright Renault Sport


Maria de Villota svarer, at hun er glad for at blive en del af Marussia F1 Teamets testkørerprogram, og ser frem til at lære fra holdet og at hun vil være til stede på holdet, allerede i årets første grand prix i Australien.

Vores bud er, at Maria også bliver showcar-kører ved eventuelle Road Shows som Marussia foretager sig. En rolle den unge kvinde har prøvet hos Lotus-Renault GP.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull er bedst, men hvor er Ferrari Pirelli får ny bil »