Krise hos Ferrari

Allerede inden de første meter er kørt i kampen om 2012 Formel 1 mesterskabet, er der meldt krise hos Ferrari, der ser ud til at have store problemer med årets racer. Dog afviser Luca di Montezemolo at der er fyrringer på vej

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/3 2012 klokken 14:03

Rygter om at Stefano Domenicali skulle stå over for en trussel om en fyrring fra det hæderkronede hold skulle ifølge Luca di Montezemolo ikke have noget på sig, selvom holdet under Domenicali har haft en nedadgående form.

”Jeg har altid vist mine ansatte stor tillid og jeg fyrer ikke nogen, blot fordi det ikke lige går efter planen,” kom det fra Ferrari præsidenten.

”Vi har end ikke kørt det første løb endnu og så er folk allerede ude og fyre folk for mig, men sådan hænger det ikke sammen,” tilføjede di Montezemolo.

”Det er alt for tideliget at melde ud, at vores racer ikke duer. De få tests vi har haft her op til sæsonstarten viser ikke noget om styrkeforhold, så lad os vente lidt endnu med at dømme os ude af kampen om Formel 1 mesterskabet,” kom det lidt frustreret fra Ferraris præsident.

Domenicali selv melder ud, at han ved han har di Montezemolos fulde opbakning og at han ikke skal drages til ansvar for alt hvad holdet laver, men at han trods alt indrømmer at han har det overordnede ansvar.

”Det er ikke mig der designer bilen, jeg skal blot sikre at folkene der står bag bilen, får alt det de har behov for,” kom det kort fra Stefano Domenicali.

Imens indrømmer di Montezemolo at de er klar over at deres nye racer har nogle udfordringer.

”Ifølge vores kørere har F2012 nogle negative elementer, men også nogle meget positive. Udfordringen er at vi bare skal finde ud af hvordan vi får styr på bilens negative side,” sluttede Luca di Montezemolo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin bliver nummer et Betalingskørersituationen er absurd »