Flere penge til Force India

Sahara Force India, som holdet nu rettelig hedder, har fået tilført yderligere 32 millioner Doller forud for sæsonstarten, for at have midler til at gøre det endnu bedre i 2012.

Force India teamchef Vijay Mallya . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2012 klokken 12:03

Force Indias nye medejer Sahara Group, har med et ekstra sponsorat, tilført Formel 1 holdet yderligere 10 millioner Dollar, mens de sidste 22 millioner kommer fra King Fisher Beer og det kriseramte King Fisher Airlines.

Sidstnævnte flyselskab, lå sidst i 2011 på konkursens rand, men økonomien er over foråret blevet forbedret nok til at Vijay Mallya har haft mulighed for at hive de mange millioner ud af selskabet, til støtte for Formel 1 holdet.

Sahara Group har yderligere lovet, at de vil tilfører holdet 100 millioner Dollar, hvilket skulle være med til at sikre holdet på Formel 1 gridden, nogle år endnu.

Force India sluttede som nummer 6 sidste år. Målet i år, er at blive placeret endnu bedre end det og gerne i top 3, hvilket de ekstra penge skal være med til at muliggøre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Umuligt at have venner i F1 Hamilton kan ikke vente »