Hamilton kan ikke vente

Det er ikke kun os Formel 1 fans, der har meget svært ved at vente til fredag morgen med at se Formel 1 racerne trille ud på banen i Australien. Lewis Hamilton udtaler at han glæder sig helt vildt til at komme i gang igen.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2012 klokken 13:03

McLaren ser ud til at have bygget en rigtig stærk racer til 2012 sæsonen, der som minimum er klar til at udfordre Red Bull fra sæsonstarten, nogle mener at den tilmed er langt hurtigere end Red Bull, hvilket vil være rigtigt godt for Lewis Hamilton og Jenson Button, der på den måde, vil have mulighed for at slå et hul til konkurrenterne helt fra start, i stil med det Sebastian Vettel formåede i 2011.

Lewis Hamilton havde, mildest talt, en forfærdelig sæson i 2011. Noget han er meget opsat på ikke at gentage i 2012, hvor han for alvor ser sig selv som titel udfordrer igen.

Lewis Hamilton havde en fantastisk første sæson i Formel 1, hvor det kun var nerver der forhindrede ham i at vinde verdensmesterskabet i første forsøg, da han fik trykket på alle de forkerte knapper under det sidste og afgørende løb i Brasilien, hvilket gav Kimi Raïkkönen hans ene titel.

Året efter så det igen ud til at Lewis ville smide mesterskabet væk i sidste løb, men da han kom forbi Glock i sidste sving, sikrede han sig lige de ekstra point, der sikrede ham titlen, til stor frustration for Felippe Massa, der kort tid troede at han var blevet verdensmester.

Siden er det nærmest kun gået ned af bakke for Hamilton, der har haft store problemer med at forstå bilen, hvilket så har udløst nogle temperaments udfald, som har ført til nogle meget dumme beslutninger, især i forbindelse med dueller med Massa.

Nu skulle Hamilton have fået styr på privatlivet og en racer der ser rigtig hurtig ud, hvilket kunne betyde at vi som Formel 1 fans, igen kan få glæde af hans køreregenskaber på den positive måde, uanset om man holder med McLaren eller ej.

Lad os håbe det hele holder og vi får en super ren start på 2012 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere penge til Force India Ingen afskriver Ferrari »