Ingen afskriver Ferrari

Selvom der har været mange udmeldinger om at den nye Ferrari Formel 1 racer, skulle have store problemer, så er udmeldingen ens fra alle kollegaerne på gridden: ”Vi afskriver ikke Ferrari på forhånd!”

Massa tester . Copyright Ferrari F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2012 klokken 13:03

Rygter om forestående fyrringer, krise og en racer der er nærmest umulig at kører og ikke mindst at forstå, praller fuldstændigt af på Formel 1 kørerne i feltet.

Fra Ferrari selv, har vi hørt, at de har haft en del problemer med den nye racer, som de har haft overordentligt svært ved at forstå.

F2012 raceren, er ikke hvad Ferrari havde forventet og håbet på, efter en skidt sæson i 2011, men den har dog vist at den kan være hurtig, bare ikke så lang tid af gangen.

Men selvom Pat Fry selv har meldt ud, at han ikke tror på at de har en bil der kan udfordre de hurtigste biler i Australien, vil konkurrenterne ikke udelukke dem.

”Ferrari har mange års erfaring i Formel 1 og penge nok til at kunne nå at gøre en forskel, så vi udelukker intet,” udtaler Lotus chef Eric Boullier.

”Vi skal ikke være så naive at tro, at det vi har set under de første vintertests er sandheden, de har helt sikkert meget mere at byde på end hvad de har vist indtil nu,” tilføjede han.

”Vores egen pakke ser rigtig stærk ud, men vi må aldrig udelukke Ferrai,” sluttede Boullier.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton kan ikke vente Vettel forelsket i ”Abbey” »