Vettel roser Button

Den forsvarende dobbelte verdensmester, Sebastian Vettel, roser Jenson Button for et yderst velkørt løb i weekenden, hvor han var urørlig og gjorde det rigtige hele vejen igennem.

Årets første podie . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/3 2012 klokken 09:03


Selvom McLaren har haft nogle gode tests over vinteren, så kom det nok som noget af en overraskelse, at de var så meget stærkere end alle andre under kvalifikationen.

”Jenson fortjente at vinde, han var helt urørlig og kørte et perfekt løb,” kom det fra Vettel i et interview efter løbet.

”Jeg er maget tilfreds med at blive nummer to, hvilket er bedre end jeg turde drømme om efter at have set hvor hurtige de to McLaren racere var.”

”Vi var lidt rystet efter kvalifikationen, hvor vi slet ikke kunne følge dem, men heldigvis viste vores bil sig at være bedre under selve løbet, noget vi håber på at kunne gøre endnu bedre allerede i næste weekend, hvor vi skal kører under helt andre forhold i Malaysia,” sluttede Vettel, der på den måde får rost Button, samtidig med at han siger at de ikke skal tro at de bare kan stikke af, som Red Bull gjorde det sidste år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Buttons W gik galt Australiens GP: Dagen derpå »