Massa yderligere under pres

Felipe Massa er kommet yderligere under pres efter Alonso vandt det sidste Grand Prix i den anden Ferrari, men Massa selv afviser at han ikke kommer til at køre sæsonen ud, til trods for de langt dårligere resultater end holdkammerarten.

Felipe Massa . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2012 klokken 10:04

”Jeg er på ingen måde i tvivl om at Ferrari vil opfylde deres kontrakt med mig, hvor jeg er sat til at køre for dem sæsonen ud,” kom det fra en på overfladen rolig Felipe Massa op til Kinas Grand Prix.

”Jeg har haft en yderst vanskelig sæsonstart, men meget af det skyldes at det er mig der har været udviklingskører for holdet, mens Alonso har fået de gennemprøvede komponenter.”

Massa vil ikke kritisere denne beslutning fra holdet, men ser det mere som en tiltro til at han er god til at forstå bilen og hjælpe med udviklingen af den noget ustabile Ferrari, der slet ikke er der hvor de håbede fra sæsonstarten.

”Ved at give mig de nyeste komponenter, der stadig er under udvikling, får jeg mulighed for at påvirke udviklingen af bilen maksimalt,” kom det fra brasilianeren.

Dog er der ikke mange udenfor holdet der er i tvivl om, at Massa skal til at gøre noget mere en blot at komme tilbage med gode data de kan udvikle på, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at kører for Ferrari sæsonen ud.

Alonsos sejr i sidste Grand Prix, gør det ikke nemmere for Massa, selvom der var en del held involveret.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi ville været blevet Webber klar til endnu en sæson »