Webber klar til endnu en sæson

Mark Webbers kontrakt med Red Bull Racing udløber efter denne sæson, hvilket har fået mange til at spekulere i om hvem der skal overtage hans plads. Webber selv mener at han forbliver en del af holdet og således tager mindst en sæsonen mere.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2012 klokken 11:04

Hver gang der er er en kører der ikke har fået forlænget deres kontrakt mindst et år før den nuværende udløber, kommer der spekulationer frem om hvem der står klar til at overtage det eftertragtede Formel 1 sæde.

Et sæde hos verdensmestrene fra Red Bull, er det ikke kun nye håbefulde kørere der bejler til, men nærmest hele det eksisterende felt, hvilket ikke gør situationen for en kører uden en forlænget kontrakt, nemmere.

Men Mark Webber afviser at han føler et ekstra pres på skuldrene i år, selvom hans kontrakt udløber ved sæsonafslutningen.

”Som kører skal man altid yde sit bedste, noget jeg er meget fokuseret på at gøre, hvis ikke man gør det, vil man blive erstattet,” kom det tørt fra australieren.

”Holdet skal altid sikre sig at de har det bedst mulige til rådighed og en kører er en meget stor del af holdet, så derfor er det vigtigt at man gør det så godt som muligt i en til hver tid given situation,” tilføjede han.

”Jeg fokusere meget på hvad jeg kan gøre bedre og udvikler mig hele tiden, uden at bruge tid på at analysere hvad de andre gør, det er det der altid har virket bedst for mig og så må vi håbe på at det er godt nok,” sluttede Webber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa yderligere under pres Ingen tvinger holdene til Bahrain »