Mercedes i front

Ross Brawn er ikke i tvivl om, at Mercedes AMG racerne er blandt de bedste på gridden i år, de skal blot lære at styre deres dæktemperatur bedre, inden de er klar til at være med i kampen om en sejr.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/4 2012 klokken 08:04

”Vi har flere gange vist, at vi har en af de hurtigste biler på årets grid,” udtaler Ross Brawn i et interview op til Kinas Formel 1 Grand Prix.

”Vores eneste rigtige problem er, at vi har svært ved at få det optimale ud af vores dæk, hvilket enten betyder at de for hurtigt bliver varme eller også ikke kommer op i temperatur, hvilket de to første løb har vist.”

”Normalt burde det være ret enkelt at styre ind, men sådan er det ikke med vores nye racer, derfor har vi arbejdet hårdt på at finde en løsning, siden løbet i Malaysia,” kom det yderligere fra Mercedes AMG chefen.

Brawn udtaler også, at deres opgave ikke så meget ligger i at være bedre til at ramme det vindue der er i forhold til hvor dækkene er bedst, men at lave vinduet større ved at gøre bilen mere fleksibel.

”Som det har været ind til nu, vil vores racer helst have et dæk der arbejder i en helt bestemt temperatur, det prøver vi at ændre lidt på, uden at tage fart ud af den,” kom det forklarende fra Brawn.

”Jeg er ikke i tvivl om, at vi har en racer der kan vinde løb i år, spørgsmålet er bare hvornår det sker,” sluttede han.

Det forestående Grand Prix i Kina har altid ligget godt til Michael Schumacher, så det kunne være et godt bud, hvis de har fundet en løsning på dækproblemet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ballade blandt de små Bahrain skygger over Kina »