Bahrain skygger over Kina

Urolighederne og usikkerheden omkring Bahrains Formel 1 Grand Prix, tager så megen spalteplads, at det helt overskygger optakten til Kinas Formel 1 Grand Prix. FOTA er nu også gået ind i sagen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/4 2012 klokken 09:04

FIA lader ikke rigtigt til at kunne tage en beslutning om hvorvidt Bahrains Formel 1 Grand Prix skal gennemføres eller ej, hvorfor de nu har lagt beslutningen ud til de enkelte Formel 1 hold, som de siger at de ikke vil tvinge til at deltage i ørkenløbet.

Men nu er FOTA gået mere aktivt ind i sagen og kræver at FIA tager sig af sagen og ikke blot skubber ansvaret fra sig.

Den megen ballade omkring Bahrain løbet, betyder at der er flere der fokusere på det, end på det forestående løb i Kina, hvilket de kinesiske arrangører ikke ligefrem er glade for.

Senest har udmeldinger fra Bahrain, der fortæller at Lotus har haft folk nede for at se på forholdene, som de slet ikke er bekymret for, vist sig at være løgn.

Udtalelserne fra ambassadører er ikke meldt ud som falske, men meget tyder på at de også er konstrueret eller i det mindste meget positivt fortolket.

Så selvom det er Kina der står først for, er det Bahrain det hele drejer sig om i disse dage, hvilket igen får FOTA til at kræve handling fra FIA. Eneste handling der kan stoppe de mange bekymringer, er en aflysning eller i det mindste en udskydelse af Bahrains Formel 1 Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes i front Williams hyrer kvindelig udviklingskører »