Alonso: ”Ferrari får svært ved at nå Q3”

Fernando Alonso tror, det bliver svært for Ferrari at nå den sidste del af kvalifikationen ved Kinas Grand Prix her i weekenden. De har brug for held, mener han.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 12/4 2012 klokken 12:04

Efter sejren i Malaysia er der så småt kommet flere forventninger til Ferrari. Alonso gør dog sit bedste for, at disse forventninger ikke skal være for høje – De vandt trods alt på våd bane, og han mener ikke, de er konkurrencedygtige i tørvejr.

”Der er ikke sket nogen forandringer siden Malaysia, så jeg forventer en svær weekend,” fortæller Alonso.

”Der er ingen store overraskelser, selvom bilen har fået nogle små ændringer. Jeg forventer, det samme er sket i de andre teams, ligesom til de to sidste løb.

Det betyder, at vi får svært ved at nå Q3 på lørdag, men på søndag regner vi med at få en god start og gøre et godt arbejde med valg af dæk.”

En jublende lykkelig Alonso efter sejren i Malaysia Copyright Ferrari Media

Han indrømmer, han vil have brug for held til at vinde endnu et løb, samt at regnvejr ikke nødvendigvis vil gøre chancerne for sejr større:

”Vi kan håbe på en smule held, fordi det er en faktor, vi ofte glemmer, er der. For eksempel var jeg heldig i Malaysia, hvor jeg undgik uheld i første sving.

Selvfølgelig ville regnvejr kunne hjælpe, men det kan gå begge veje – Enten finder du sig selv på de rigtige dæk på tidspunktet, ellers er det de forkerte.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams hyrer kvindelig udviklingskører Placeringstraf til Hamilton i Kina »