Molotovcocktail kastet mod Force India bil

”Ingen behov for at frygte sikkerheden i Bahrain, der vil højst blive brændt lidt dæk af i gaderne” var noget af det der bliv meldt ud kort inden Formel 1 folket skulle ankomme til Bahrain. Nu er der imidlertid blevet kastet en Molotovcocktail mod en bil på vej ind til banen med Force India mekanikere.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/4 2012 klokken 17:04

Det er ikke tryghed man tænker på, når der bliver kastet en Molotovcocktail mod den bil man sidder i, hvilket var det der skete for en af de biler med mekanikere, der var på vej til banen.

Om målet var bilen eller blot et tilfælde at den kom over mod dem, ændrer ikke ved at uroen blandt Formel 1 personalet er ved at brede sig.

De fire involverede er fortsat blandt holdets mekanikere, mens en af deres kollegaer blev så berørt af situationen at han bad om at blive fritaget for tjeneste i denne weekend.

Præsidenten for banen, Zayed R. Alzayani udtaler dog, at det blot var en tilfældig situation og der ikke var noget i det. ”Min kone var også i en af de biler der blev fanget, men det er ikke et problem,” kom det opmuntrende fra ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Ecclestone blevet senil? Små ændringer i Monaco »