Sauber kommer Out of the Blue

De seneste to løb har der stået Out of the Blue på siden af Sauber C31-raceren. En del har af os har nok undret sig over budskabet, men i dag har Sauber udsendt svaret, og det handler om en lille rund bold. Og et navn vi kommer til høre mere til de kommende uger.

Kamui Kobayashi . Copyright Sauber Motorsport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/4 2012 klokken 10:04

Svaret på ordene ’Out of the Blue’ er nu besvaret. I en pressemeddelelse netop udsendt fra Sauber kommer svaret. Den engelske Premier League fodboldklub Chelsea FC er ny sponsor hos det schweiziske hold.

Den engelske fodboldklub Chelsea FC sparkede sig i sidste uge i Champions League-finalen, da de besejrede FC Barcelona på den spanske hjemmebane, og det sidste mål blev indsat af spanske Fernando Torres.

Chelsea FC er ny sponsor hos Sauber
Copyright Sauber Motorsport


Første gang vi kommer til at se Chelsea FC’s logo på Sauber-raceren bliver i det spanske grand prix på Circuit de Catalunya 30 km fra Barcelona. En timing der lige drejer kniven rundt hos FC Barcelonas fans.

Naturligvis er der glæde hos Sauber og Chelsea FC over det nye samarbejde, og begge parter kan finde flere ligheder mellem de to. Som f.eks. at Sauber Motorsport har været i Formel 1 i tyve år i 2013, Chelsea FC har været en del af Premier League i tyve år næste år.

Det er ikke kun Chelsea FC, der vil blive promoveret i Formel 1. Sauber vil få deres logo på hjemmebanereklamerne i England En god måde for begge partnere at få eksponering på ude i den store verden.

Nu hvor Chelsea FC er annonceret, så forsvinder ordene ’Out of the Blue’ og ’True Blue’ fra Sauber C31-raceren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så skal der testes Webber til Ferrari i 2013? »