Red Bull vil køre med sine fans

I et støtte arrangement for Wings of Life, har Red Bull gjort det muligt for alle interesserede at få deres foto på Vettel og Webbers racere under Englands Grand Prix.

Webber i RB3 dækket med fan-billeder. . Copyright Red Bull Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 1/5 2012 klokken 10:05

Det er ikke en ny ide. Sidst de gjorde det var i 2007.

I et arrangement for at støtte velgørenheden, Wings of Life, vil det være muligt for alle interesserede at få sit foto på Red Bulls racere under Englands GP.

Wings of Life forsker i at finde en kur for skader på rygsøjlen, noget der i øjeblikket sætter folk i rullestol for resten af deres liv

Ideen er at man går ind på websiden, facesforcharity.com og uploader sit billede og betaler 15 euro. Red Bull dobler dit beløb op og giver det til velgørenheden, og sætter dit billede på en af deres racere.

Du kan læse mere om hvordan du får dit billede med på en af racerne her

”Jeg har været ambassadør for Wings of Life i mange år, og dette er en glimrende måde for vore fans til at kunne deltage i denne gode sag sammen med Mark, Mig selv og Red Bull Racing,” Udtaler Sebastian Vettel.

Vettel og Webber reklamerer for deres velgørenhed. Copyright Red Bull

Sidste chance for at deltage er 17. juni, eller når alle pladser er udsolgt. Alle der indsender billede, deltager automatisk i lodtrækningen om billetter til det engelske Formel 1 Grand Prix.

Skulle du ønske at indsende et billede af din mor, din hund eller din søster, er det også tilladt.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mugello Line-up Gadebil med KERS »