Vettel til Ferrari?

Der er gang i rygtebørsen, især omkring Felipe Massas sæde hos Ferrari, der trods en god indsats i Monaco, ser ud til at blive varmere for hver dag der går. Nu er der også rygter om at Sebastian Vettel skulle være parat til at overtage sædet.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/5 2012 klokken 09:05


Sebastian Vettel benægter at han snakker med Ferrari om at overtage Felipe Masas sæde hos Ferrari og dermed blive holdkammerart med Fernando Alonso.

Der er forlydender fremme om, at Sebastin Vettel allerede har skrevet under på en såkaldt forkontrakt med Ferrari om at skifte over til dem, når hans nuværende kontrakt med Red Bull udløber efter næste sæson.

Med en forkontrakt for 2014 i hånden, vil det være oplagt at Ferrari vil forsøge at købe Vettel fri allerede efter denne sæson, for at få ham over i Ferrarien når Massa ikke får forlænget sin kontrakt med dem, efter denne sæson.

Vette benægter dog selv, at han har indgået en aftale med Ferrari, som aviserne Independent of Sunday og Sunday Times skriver at han har.

”De har måske behov for at skrive et eller andet i avisen,” kom det fra Vettel. ”Jeg har ikke skrevet under på noget,” understregede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ustabilitet i Formel 1 fronten skadelig Køreren, ikke bilen vinder i år »