Køreren, ikke bilen vinder i år

Alguersuari mener, at de nye Formel 1 biler er så jævnbyrdige at det ikke længere er holdenes evne til at udvikle den mest optimale racer, der afgøre hvem der bliver verdensmester i år, men hvilken kører der er bedst.

Jaime Alguersuari . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/5 2012 klokken 09:05


Med 6 vindere i 6 løb, har Formel 1 aldrig før budt på mere spænding, hvilket bevidner om hvor meget de nye regler for bilerne har betydet.

Alguersuari mener tilmed, at der vil komme flere vindere til og flere hold der får en sejr.

”Det tætte løb der er i år, viser at der er er mindre forskel mellem bilerne i år, hvilket så betyder at køreren er den afgørende faktor,” koom det fra den tidligere Toro Rosso kører.

”Alonso fører mesterskabet, til trods for at Ferrari tydeligt var bagud fra sæsonstarten, hvilket bevidner om at han er den bedste kører i feltet, som det er nu,” tilføjede landsmanden.

”Han har vundet et enkelt løb, hvilket 5 andre også har, men grunden til at han fører er at han har været stabilt med fremme, hver gang, hvilket understreger at han er en yderst stærk kører, især når man ser på hvor meget langsommere Ferrari var i starten af sæsonen,” sluttede Alguersuari, der meget gerne så sig selv i Masas sæde, hvis Ferrari skulle gå hen og fyrer ham i denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel til Ferrari? God danskerweekend »