C31 er vores bedste bil nogensinde

Peter Sauber er en glad mand for tiden. 2012 sæsonen er hans holds hidtil bedste, faktisk går han selv så langt og siger, at Sauber C31 Formel 1 raceren, er den bedste hans hold nogensinde har lavet.

Peter Sauber . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2012 klokken 11:06

Der er ingen tvivl om, at Sauber er at regne som et af topholdene i 2012 sæsonen, hvilket får manden bag det hele, Peter Sauber, til at rose holdet og bilen til skyerne, efter Perez kom på podiet i Canada.

Peter Sauber udtaler at 2012 sæsonen er deres hidtil bedste, på trods af de endnu ikke har vundet et løb, som de formåede i 2008 da Robert Kubica sikrede holdet deres hidtil eneste sejr.

”Vores 2. plads i Malaysia var ikke lige så meget værd, som 3. pladsen i Canada,” kom det fra Sauber.

”I Canada var der tale om et åbent løb under helt normale forhold, hvilket betyder at vi har bevist at vores samlede pakke er med helt fremme,” konkluderede Peter Sauber yderligere.

Selvom Sauber er stolt og glad for de gode resultater, er han også klar over, at der er områder hvor de kan og skal forbedre sig.

”Vores kvalifikation er ikke der hvor vi gerne så den, så det er et af de punkter vi skal arbejde med, hvis vi ønsker at have mulighed for at kæmpe med om sejrene,” kom det uddybende fra ham.

”Der er dog ingen tvivl om, at vores folk i Hinwill har lavet den bedste Formel 1 racer siden vi gik ind i Formel 1 i 1993,” sluttede en meget glad og rørt Peter Sauber, der også kun har lovprisninger om Sergio Perez.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Whitmarsh tror på Hamilton aftale Pirelli tester nyt dæk til Englands GP »