Whitmarsh tror på Hamilton aftale

McLarens chef, Martin Whitmarsh forventer at Lewis Hamilton ender med at indgå en ny aftale med holdet som han har været tilknyttet til, næsten hele sin motorsportskarriere, hvilket betyder at rygter om andet, ifølge Whitmarsh, er ren vrøvl.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2012 klokken 11:06

”Der er så mange rygter ude om Lewis Hamilton og hvem han skal køre for fra næste sæson, som heldigvis bare er rygter,” kom det fra Martin Whitmarsh i et interview med Sky Sport.

”Det er heldigvis udenfor holdet at der bliver snakket om det, så vi internt kan holde fokus på mesterskabet,” tilføjede han.

McLaren startede sæsonen med feltets nok hurtigste bil, men blev hurtigt overhalet af flere af de andre hold.

Efterfølgende har de haft det lidt svært, men i Canada var Lewis Hamilton igen dominerende med den klart hurtigste pakke, mens Button havde store problemer med at få sin pakke til at fungere.

”Lewis har stadig mange år foran sig i Formel 1 og mange sejre der venter på ham, jeg håber meget at de bliver for os at han får disse sejre,” kom det direkte fra Whitmarsh.

”Mange af rygterne der er fremme om Lewis, bygger på om det nu er det optimale tidspunkt for ham at skifte, eller om han har behov for stabiliteten, som han her fundet i år,” konkluderede han.

”En ting er dog sikker, vi vil gerne beholde ham hos McLaren,” sluttede Martin Whitmarsh.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Krise i Valencia C31 er vores bedste bil nogensinde »