Uheldet rammer også Alonso

Red Bull chef, Christian Horner, roser Alonso for at være med fremme I pointene hele sæsonen, men tilføjer samtidig, at han er sikker på at spanieren også vil blive ramt af en dårlig dag I løbet af sæsonen.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2012 klokken 11:06

Der er ikke nogen der er i tvivl om at Fernando Alonso har kæmpet hårdt for at være hvor han er i år, men det hele er ikke talent. Begge sejre er kommet til ham, lidt heldigt.

For at have heldet med sig, skal man søge heldet, hvilket ingen anden hr været så god til i år, som Alonso, men Christian Horner nægter at tro, at det kan blive ved for spanieren.

”Jeg har stor respekt for det han (Alonso red.) har gjort i år, men der er heller ikke nogen tvivl om at heldet har tilsmilet ham,” kom det eget ærligt fra Horner efter Europas Grand Prix, som Alonso vandt efter Vettel måtte udgå fra en suveræn førsteplads.

”Han har udført et helt fantastisk job og har formået at være med i pointene hele sæsonen, men statistisk vil han også have en dårlig dag i løbet af sæsonen, så jeg er ikke bekymret over hans forspring,” sluttede Horner, der fortsat tror på at Vettel tager sit tredje mesterskab i træk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan bliver Circuit of the Americas Nu rykker Red Bull »