Nu rykker Red Bull

Det er meget muligt at Red Bull og Sebastian Vettel ikke vandt løbet i Valencia, men der var ikke nogen tvivl om hvem der var hurtigst på banen, så længe det varede.

Sebastian Vettel og Christian Horner . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2012 klokken 11:06

En defekt generator forsagede at Sebastian Vettel måtte udgå fra førstepladsen under Europas Formel 1 Grand Prix, en fejl Renault har påtaget sig skylden for og har undskyldt for.

Det betyder samtidig, at det ikke var Red Bull raceren der fejlede, tvært imod.

”Vi beviste i Valencia, at vi nu har fundet ud af at lave en rigtig hurtig og stabil racer ud fra de gældende regler, hvilket lover godt for os resten af sæsonen,” udtalte team chef Christian Horner efter løbet.

”Set i lyset af vores stærke indsats, var det frustrerende at få en DNF, men jeg er sikker på at vi får bugt med problemet, sammen med Renault, inden næste løb på Silverstone,” tilføjede han.

”Vi skal derfor tage alt det positive med os videre. Vi ved nu at vi har en hurtig bil, med pole position i de sidste tre løb, og at bilen nu også er særdeles konkurrencedygtig under løbet, som jeg ikke er i tvivl om at Sebastin havde vundet, hvis ikke han havde fået mekaniske problemer,” sluttede Horner, der ser frem til en mere stabil resterende del af sæsonen, med Red Bull i front.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Uheldet rammer også Alonso Safety car var ikke nødvendig »