Perez på visit i Maranello

Sergio Perez var nok den der leverede den mest overbevisende indsats under søndagens Formel 1 GP på Monza, hvilket sætter ham i en position tæt på et sæde hos Ferrari.

Sergio Perez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/9 2012 klokken 10:09


Sejren på Monza, var der ikke rigtig nogen spænding om, selvom hullet fra den førende Hamilton, sidst i løbet, blev væsentligt mindre, omgang for omgang.

Det var Sauber der havde lagt den rigtige strategi og Perez der udførte den, der var det der gjorde især slutningen af Italiens GP til noget helt specielt.

Da alle andre var på hårde slidte dæk, var Perez på rimeligt friske bløde dæk, hvilket gjorde ham til løbets absolut hurtigste mand.

Selvom han blandt andet satte de to Ferrarier af i sin tur op gennem feltet, har netop Ferrari nu inviteret ham på et lille visit i Maranello.

Det er ikke noget der officielt er blevet bekræftet af Ferrari, men Perez har indrømmet, at han snakker med dem og selvom Massa på det seneste har gjort det markant bedre for holdet, er der næppe megen tvivl om at Perez står stærkt til at tage hans sæde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP - Kvalifikation: Dobbelt McLaren McLaren har bedste bil »